BEBKA Projemiz Hibe Almaya Hak Kazandı

Moda Tasarım Alanımızın yoğun çalışmalar sonucu hazırladıkları BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı)  projemiz 2019 Yılı Mali Destek Programları Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Alanında hibe almaya hak kazanmıştır.

13.09.2019 220

Bu süreçte okulumuza verdikleri destekten dolayı öncelikle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sabahattin DÜLGER'e ve Şube Müdürümüz Bülent ALTINTAŞ'a minnettarlıklarımızı sunarız. Okulumuzda çığır açıcak olan bu projenin hazırlanmasında gösterdikleri emek ve özverilerinden dolayı Okul Müdürümüz Ayşe KORKMAZ'a, proje ekibi olarak gece gündüz demeden çalışan Mdr Yardımcısı Musa İNCEKARA ve tüm alan öğretmenlerimize canı gönülden teşekkürler ederiz.

Kadim şehir Bursamızın geleneksel tarihi dokusu, Moda Tasarım Alanımızın sektörel işbirliği teknolojiyle bütünleşip, şehrimizin nitelikli çalışanları ve mutlu huzurlu bireyleri yaşam kalitemizi yükseltecektir.

Nitelikli Eleman, Kaliteli Yaşam...

13-09-2019