Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bursa ´da tercih edilip örnek alınan, nitelikli meslek ve teknik eğitimi veren, yenilikçi bir kurum olmak.

Misyon: Eğitimde kaliteyi hedefleyen öğretmenlerimizle; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerlere sahip çıkan, Türkçeyi doğru ve etkili kullanan, alanında nitelikli , gelişimi ilke edinmiş, geleceğin girişimci ve topluma yön veren kadınlarını yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: Futsal, Voleybol, Yakan top, Badminton
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Bebka : Nitelikli Eleman Kaliteli Yaşam.
e Twinning : Karagöz ve Hacivat ile Demokrasi ve Değerler Eğitimi
SEUP II (Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi)
Kardeş Okul Projesi

WEB - https://fatihktml.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mh. Adalet Cd. Fındıklı Sk. No.1 Osmangazi/BURSA

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Osmangazi/BURSA

Adres - Fatih Mh. Adalet Cd. Fındıklı Sk. No.1 Osmangazi/BURSA

Ulaşım 43A Uludağ Üniversitesi-Veysel Karani veya B2C Kent Meydanı Çiftehavuzlar otobüsünden Çelebi Mehmet Blv 1 durağında inilip 2 dakika yürünerek okulumuza ulaşılabilir. Terminal Yolu otobüs ve minibüsleri kullanıldığında Metro Market yanındaki duraktan 10 dk yürünerek yine okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez ilçede olup il merkezine 2km uzaklıktadır. Okulumuza ulaşım kolaydır. 19D Çekirge-Devlet Hastanesi, 5A Çiftehavuzlar-Devlet Hastanesi, B2D Fatih Mahallesi-Heykel, B2A Merinostan kalkan ring otobüsleri ile Heykelden kalkan fatih düğün salonu taksi dolmuşları okulumuzun tam önünden geçmektedir.